Country House Gloucestershire
       
     
  The main living room with stripped wooden floorboards.
       
     
357adjusteda.jpg
       
     
 To compliment the neutral colour of the walls vibrant patterned cushions were chosen
       
     
The entrance to the house
       
     
  The path leading to the main entrance of the house
       
     
Country House Gloucestershire
       
     
Country House Gloucestershire

To create this impressive entrance and reception room, walls were removed and a new double opening created to give the clients a living and entertaining space in this Georgian house.


Old shutters were restored and an old tiled 1950’s fireplace was replaced with new marble fireplace sympathetic to the period of the house.


Items of furniture and object d’art were sourced to add interest and focus to the room.

  The main living room with stripped wooden floorboards.
       
     

The main living room with stripped wooden floorboards.

357adjusteda.jpg
       
     
 To compliment the neutral colour of the walls vibrant patterned cushions were chosen
       
     

To compliment the neutral colour of the walls vibrant patterned cushions were chosen

The entrance to the house
       
     
The entrance to the house

The entrance to the house with the original Georgian front and pillars acquired from a reclamation yard

  The path leading to the main entrance of the house
       
     

The path leading to the main entrance of the house